Over Almax Logistics

Almax Global  Logistics bv is een transport bedrijf gevestigd in Oldenzaal. Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende luchtvracht, expres en truck zendingen. Door de jarenlange ervaring van onze medewerkers, weten we precies waar de mogelijkheden liggen om uw (spoed)zendingen op een betrouwbare manier zo snel en effectief mogelijk te transporteren. Mede door de opgedane kennis bij verladers, weten we wat er speelt en waar de behoeftes liggen. Dit heeft ons doen besluiten als transport intermediair een andere weg in te slaan, die nog beter aansluit bij de wensen van de klant.

Hoe wij te werk gaan

Wij stellen ons op als intermediair voor uw (spoed)transporten. Wij werken geheel onafhankelijk met diverse luchtvaartmaatschappijen, expediteurs, expres organisaties en wegvervoerders en bieden tevens een volledige douane service. Wij zijn derhalve zeer flexibel en kunnen snel op uw wensen inspelen.

Wereldwijd werken wij met een solide agenten netwerk waardoor de lijnen kort en duidelijk blijven. Naast het correct versturen van uw zendingen, willen wij met ons persoonlijk contact, de  lokale aanwezigheid en gedegen vakkennis u een top service bieden!

U krijgt direct een zeer ervaren transport specialist aan de lijn, die u kan helpen met uw zending of andere transport technische vragen. Vanaf het moment dat de zending aan ons wordt toevertrouwt tot aan aflevering bij u of uw klant zullen wij altijd de volledige regie in handen houden en u van status informatie voorzien gedurende de gehele transit tijd.

Uw partner in logistiek

Door onze kennis en ervaring in deze specifieke markt, kunnen we een volwaardig logistiek partner voor U zijn. Of het nu gaat om het exporteren of importeren van uw zendingen, letter of credits, gevaarlijke stoffen(adr/iata), verpakking, douane technische vragen of de export regelgeving naar landen, zowel binnen als buiten de EU.

Wij hebben alle expertise in huis om u hiermee verder te helpen.

ALMAX Global Logistics BV

Retentieweg 32

7572 PH Oldenzaal

T: 0541-200000

E: info@almax-logistics.nl